Met veel plezier maak ik handgegoten geurkaarsen, zeepblokken en andere geurproducten die doen herinneren aan de mooie momenten van het leven.
‐ Judith, trotse eigenaar van DEGEURVAN

Geurblokjes rasp

  • Natuurlijke materialen
  • meedere geuren
  • Perfect cadeau

Door raspen krijg je meer geur sensatie

Ontdek de handige Geurblokjes Rasp! Deze rasp biedt een eenvoudige en effectieve manier om van je favoriete geurblokjes te genieten. Rasp een kleine hoeveelheid van het geurblokje naar keuze en creëer zo een heerlijk geurig poeder. Strooi het poeder in je kledingkast, laden of zelfs in je stofzuigerzak voor een langdurige en aangename geurervaring. Met de Geurblokjes Rasp kun je de intensiteit van de geur naar wens aanpassen. Probeer verschillende geurblokjes en experimenteer met unieke geurcombinaties. Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van onze Geurblokjes Rasp en maak van elke ruimte een geurig paradijs!

2,99

Op voorraad betaalmogelijkheden
Gratis verzending

Binnen 2 werkdagen verzonden. Gratis verzending bij een bestelling boven de 50,-

Herkenbare geur

Geuren die snel zullen worden herkend wanneer je de kamer binnenloopt.

Ingrediënten

metaal

Product eigenschappen

Formaat:
hoogte 8 cm, lengte 3,5 cm , breedte 2,5 cm

Kleur:
Zwart

Verzending

De verzendkosten zijn voor de koper. De kaarsen worden zo snel mogelijk naar u opgestuurd. We streven er na dat ze binnen 2 werkdagen worden verzonden. Als de geurkaarsen zijn verzonden krijgt u een track en trace code zodat u uw pakket kan volgen. 
Is er iets met u bestelling waar u niet tevreden over bent, laat het ons dan weten. Onder veel gestelde vragen bij het kopje retourneren kan u lezen hoe u dit kan doen.