Geurkaarsen in glas

Geurkaarsen in glas met ronde houten deksels zijn de perfecte manier om je huis te vullen met heerlijke geuren. Alle kaarsen worden met de hand gegoten en zijn gemaakt van 100% sojawas, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan traditionele kaarsen. Het wit en mat zwarte glas zorgen voor een elegante uitstraling die bij elk interieur past.

Herkenbare Geuren

In het assortiment van deze geurkaarsen vind je verschillende herkenbare geuren, die perfect zijn voor elke gelegenheid. Dompel je onder in de heerlijke geur van appeltaart, of haal de geur van schone was en vers gemaaid gras in huis. Je kunt ook genieten van de geur van het bos, perfect voor een rustgevende avond thuis.

Handgemaakt en 100% sojawas

Deze geurkaarsen worden gemaakt van 100% sojawas, wat betekent dat ze milieuvriendelijker zijn dan traditionele kaarsen die gemaakt zijn van paraffine. Sojawas brandt schoner en trager, waardoor de kaarsen langer meegaan en je huis voller is met geur. Bovendien zijn sojakaarsen biologisch afbreekbaar, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu.

Elegante uitstraling

Deze geurkaarsen zijn niet alleen milieuvriendelijk en met liefde gemaakt, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Het wit en mat zwarte glas, gecombineerd met de ronde houten deksels, zorgen voor een elegante uitstraling die bij elk interieur past. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een vriend of voor jezelf, deze geurkaarsen zijn altijd een goede keuze.

Home » Geurkaarsen