Aanbieding
Met veel plezier maak ik handgegoten geurkaarsen, zeepblokken en andere geurproducten die doen herinneren aan de mooie momenten van het leven.
‐ Judith, trotse eigenaar van DEGEURVAN

Maak kennis met DEGEURVAN

  • 100% sojawas
  • 3x 25+ branduren
  • Onze hardlopers

Ken je die heerlijke zoete geur van warme appeltaart en de frisse geuren van schoon wasgoed en vers gemaaid gras?

Brandtips:

  • Knip de lont tot 4mm vóór elke branding.
  • Zet kaars op een brandbestendige ondergrond.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Hou de lont in het midden van de kaars.
  • Pas op: het glas kan heet zijn.
Maak een keuze:

Op voorraad betaalmogelijkheden
Gratis verzending

Binnen 2 werkdagen verzonden. Gratis verzending bij een bestelling boven de 50,-

Herkenbare geur

Set van 3 geurkaarsen met zeer goed herkenbare geuren.

Materiaal

De geurkaarsen die wij aanbieden zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jouw huis te voorzien van een aangename geurervaring. Ze worden gemaakt van 100% sojawas en worden met de hand gegoten in matzwarte en matwitte glazen containers die zijn afgesloten met een elegante ronde houten deksel.

Onze lonten zijn plat gevlochten lonten met een kern, en hebben een buitenmantel gemaakt van puur ringgesponnen katoen en papier met lange vezels. Deze mantel biedt een hoge mate van stijfheid, wat zorgt voor een uitstekend verbrandingsprofiel wanneer onze geurkaarsen in glazen containers worden gebruikt met 100% sojawas. Door het gebruik van onze lonten wordt de nagloeiing, rook en roet verminderd. Bovendien zorgt de constante vlam ervoor dat onze glazen containers gelijkmatig branden en niet oververhit raken aan één kant of gaan tunnelen.

Product eigenschappen

Formaat:
Klein: Breedte: 70mm x Hoogte: 77mm

Kleur:
Bruin, Creme, Geel

Verzending

De verzendkosten zijn voor de koper. De kaarsen worden zo snel mogelijk naar u opgestuurd. We streven er na dat ze binnen 2 werkdagen worden verzonden. Als de geurkaarsen zijn verzonden krijgt u een track en trace code zodat u uw pakket kan volgen. 
Is er iets met u bestelling waar u niet tevreden over bent, laat het ons dan weten. Onder veel gestelde vragen bij het kopje retourneren kan u lezen hoe u dit kan doen.