Algemeen

Binnen ons aanbod bevinden zich handgegoten kaarsen met unieke geuren die ons doen herinneren aan onze favoriete plekken, momenten en vakantiebestemmingen.

DEGEURVAN richt zich op zowel de particuliere- als zakelijke markt.

Van starters op de woningmarkt tot het bejaardentehuis, kaarsen van DEGEURVAN zijn er voor een ieder die zich herkent in onze geuren, hierbij mooie herinneringen kan ophalen en een warm gevoel van thuiskomen wil creëren.

Bedrijven die onze kaarsen willen verkopen kunnen zich aanmelden bij onze familie op de pagina: Samenwerken

Wat de kaarsen van DEGEURVAN uniek maakt is dat deze:

  • met de hand gegoten worden in Nederland (Lemmer)
  • bestaan uit 100% sojawas
  • maar liefst 50+ branduren hebben
  • geen standaard kaarsenlont maar een katoen geweven lont gebruiken
  • bij productie en verzending enkel gebruik maken van natuurlijke materialen

Onze unieke geurkaarsen in glas zijn in 2 formaten verkrijgbaar en herkenbaar aan de ronde glazen met houten deksel.

Naast onze kaarsen in glas hebben we waxmelts, diffusers en verschillende leuke accessoires aan.

Onze kaarsen box is samen te stellen op ………. Bij het samenstellen beantwoord u een 5-tal vragen waardoor wij een goed beeld hebben van uw wensen. Vervolgens versturen wij u maandelijks of per kwartaal de kaarsen box toe met een variërend aanbod aan kaarsen.

De prijzen van onze geurkaarsen variëren tussen de 5 en 30 euro. Onze maandelijkse kaarsen box kost 25,- per maand. De inhoud van de kaarsen box heeft een waarde van boven de 30,-.

Voor pakketjes boven de ….,- hanteren we geen verzendkosten.

DEGEURVAN is gevestigd in Lemmer.

Als je een geurkaars voor de eerste keer laat branden, Laat de bovenkant helemaal smelten. Laat de kaars minimaal 1 uur en maximaal 1,5 uur branden. Het lont raakt verzadigd met de geurende was.

Hou het lontje kort. Het beste is dat het lontje niet langer is dan een halve centimeter. Brand de kaars niet langer dan 3 uur Dit voorkomt walm en roetvorming.

Zorg dat de kaars niet op de tocht staat. Dit in verband met dat het vlam van de kaars dan van richting gaat veranderen. Dit zorgt er voor dat de kaars aan één kant sneller gaat opbranden. Staat de kaars toch op de tocht? Draai de kaars dan af en toe.

Als je wilt dat de kaarsen mooi opbranden, zet de kaarsen dan ook niet te dicht bij elkaar. Dit zorgt er voor dat de warmte van de ene kaars naar de andere kaars gaat. Zorg er dus voor dat ze niet te dicht op elkaar staan.

Heel soms komt het voor dat de lont verschoven is. Plaats de lont dan weer in het midden van het potje. Dit voorkomt onregelmatig smeltpatroon.

Het beste is om de geurkaars niet langer te laten branden dan 3 uur achter elkaar. De gesmolten was blijft na het uitblazen van de kaars nog lang na geuren. Voorkom ook hoge temperaturen die nadelig kunnen zijn voor de kwaliteit van de geur.

Wilt u verkooppunt worden van onze DEGEURVAN producten? Ga dan naar het kopje ‘samenwerken’ op onze website en meld je aan.

Handgegoten

Handgegoten kaarsen met unieke geuren

Kleurrijke zeepblokken

Meer dan 10+ kleur- en structuur combinaties

×